E-learning

E-learning

De DBC e-learning is een interactief middel om kennis van wet- en regelgeving rondom de DBC systematiek eigen te maken en actueel te houden. Middels deze e-learning worden eindgebruikers op een snelle en doeltreffende manier bijgeschoold. Daarnaast kan de e-learning tijd- en plaats onafhankelijk worden gevolgd. Dit zorgt voor een flexibele inzet binnen de organisatie. Door de e-learning te koppelen aan huidige leeromgevingen kunnen resultaten worden gemonitord.

Careffect heeft zowel generieke als specialisme specifieke modules ontwikkeld, hiermee krijgen eindgebruikers handvatten voor een correcte registratie. De e-learning is systeemvriendelijk en kan eenvoudig worden uitgevoerd door eindgebruikers. Indien er binnen de organisatie onvoldoende capaciteit is, biedt Careffect ondersteuning bij een goede implementatie. Ook faciliteren wij de e-learning in combinatie met klassikale bijscholing. Careffect kan flexibel inspelen op de specifieke behoefte van uw organisatie.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Careffect voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Lotte van der Hout.

PROJECTMANAGEMENT

Careffect is uw opleidingspartner bij de implementatie van een nieuw ZIS. Careffect heeft gespecialiseerde projectleiders met ervaring in het opleiden van grote groepen én kennis van de informatiesystemen zoals HiX.

CONSULTANCY

Wilt u uw registratieprocessen harmoniseren na een fusie of voordat u overgaat op een nieuw ZIS. Careffect kan u helpen met een QuickScan die uw processen in kaart brengt. Met concrete adviezen of projectmanagement helpen wij u naar een geharmoniseerd proces.

OPLEIDINGEN

Wij beschikken over verschillende e-learnings en klassikale trainingen die uw medewerkers leren om correct, tijdig en volledig geleverde zorg te registeren. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met het maken van opleidingsmateriaal, het leveren van trainers en het verzorgen van floorsupport tijdens de live-gang van een nieuw ZIS.

Contactgegevens

088 600 1100
info@careffect.nl
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht