EPD Opleidingstraject

Opleiding bij EPD-implementatie

Als opleidingspartner voor ziekenhuizen beschikt Careffect over projectmanagers en trainers met ervaring in het opleiden van grote groepen. Tijdens een overgang naar een nieuw ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS), update van EZIS naar HiX of na een fusie met een andere instelling is het opleiden van medewerkers essentieel. Het ontbreken van een gedegen opleiding over het elektronisch patiëntendossier (EPD) kan de patiëntveiligheid in gevaar brengen, resulteren in foutieve of gemiste declaraties of zorgt voor inefficiënte registratie- en werkprocessen.

Careffect helpt ziekenhuizen om eindgebruikers van een goede opleiding te voorzien. Bij de overstap naar bijvoorbeeld HiX (ChipSoft) bieden wij een projectleider, coördinatie, medewerkers, trainers, opleidingsplan en lesmateriaal. Door onze ruime praktijk ervaring en kennis van informatiesystemen zijn wij in staat om het proces in kaart te brengen en op een doeltreffende manier de implementatie te realiseren.

Nieuwsgierig geworden naar ervaringen uit andere ziekenhuizen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met Arnold Vreeker.

PROJECTMANAGEMENT

Careffect is uw opleidingspartner bij de implementatie van een nieuw ZIS. Careffect heeft gespecialiseerde projectleiders met ervaring in het opleiden van grote groepen én kennis van de informatiesystemen zoals HiX.

CONSULTANCY

Wilt u uw registratieprocessen harmoniseren na een fusie of voordat u overgaat op een nieuw ZIS. Careffect kan u helpen met een QuickScan die uw processen in kaart brengt. Met concrete adviezen of projectmanagement helpen wij u naar een geharmoniseerd proces.

OPLEIDINGEN

Wij beschikken over verschillende e-learnings en klassikale trainingen die uw medewerkers leren om correct, tijdig en volledig geleverde zorg te registeren. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen met het maken van opleidingsmateriaal, het leveren van trainers en het verzorgen van floorsupport tijdens de live-gang van een nieuw ZIS.

Contactgegevens

088 600 1100
info@careffect.nl
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht