Het Team

Over Careffect

Careffect is een ervaren en betrokken consultancy organisatie in de zorgsector. Wij adviseren ziekenhuizen, GGZ-instellingen en andere instellingen in de zorg, met als doel dat de zorginstelling zich kan richten op haar kernactiviteiten: het beter maken van patiënten en/of cliënten.

Wij combineren projectmanagement, projectondersteuning en opleidingen met uitgebreide kennis van wet- en regelgeving. Onze ervaren projectmanagers met kennis van de zorg zijn uw partners voor geslaagde projecten. Actuele kennis van regelgeving en zorgprocessen is dé basis van onze dienstverlening. Door onze persoonlijke aanpak te combineren met scherpe actuele kennis van zaken is Careffect in staat om innovatieve oplossingen te bieden die altijd aansluiten op de praktijksituatie.

Neem gerust contact op (088 600 1100 of info@careffect.nl) om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden. Careffect maakt graag kennis met u.

Onze cultuur
Careffect realiseert haar ambities door invulling te geven aan drie kernwaarden: persoonlijke betrokkenheid, duidelijkheid en bekwaamheid. Dit zijn de randvoorwaarden voor ons handelen en merkt u in alles wat we doen. Binnen onze organisatie heerst een open en informele cultuur. Careffect is een commercieel bedrijf waar hard wordt gewerkt, maar ook veel wordt gelachen. Er is altijd ruimte voor goede ideeën. Kan een idee positief bijdragen, dan geven wij de medewerker de mogelijkheid om dit verder uit te werken en in praktijk te brengen.

Onze mensen
Onze medewerkers zijn het fundament voor de successen die worden behaald. Zij maken het verschil en dat stralen ze uit. Het zijn enthousiaste professionals die hun individuele expertise toepassen om tot concrete resultaten te komen. Zij hebben de benodigde kennis met betrekking tot wetten, regels, administratie, registratie en declaratie binnen de zorgsector. Onze medewerkers zijn echte aanpakkers en houden van uitdagingen. Dat zit in onze genen. Onze filosofie is dat medewerkers beter presteren als zij de ruimte voelen voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. 

Het Team

Hugo Cijsouw

Mijn doelstelling als ondernemer in de zorgsector is om tóch die oplossing te bieden voor de bijna onmogelijke uitdagingen waar de zorginstelling mee worstelt. Ik ben een ras-optimist pur sang.

Hugo Cijsouw

Directeur

Arlette Vankan

Mijn specialiteit is mensen helpen zichzelf te ontwikkelen in de functie. Ik zorg voor focus op de klantbehoefte, verbinding, help consultants het beste uit zichzelf te halen, met betere teamresultaten & kwalitatieve dienstverlening als uitkomsten.

Arlette Vankan

Teamleider

Arnold Vreeker

Mijn naam is Arnold en ik zie de voordelen die verandering met zich mee kan brengen en in combinatie met mijn positieve benadering en can-do mentaliteit kan ik anderen enthousiasmeren om nieuwe zaken op te pakken.

Arnold Vreeker

Consultant

Bonneke van Ommen

Mijn naam is Bonneke en als projectmanager zet ik graag al mijn talenten in om complexe vraagstukken in grote organisaties te vertalen naar oplossingen die simpel zijn voor gebruikers. Creatief of gedurfd, het resultaat telt.

Bonneke van Ommen

Consultant

Isabel Kramer

Mijn naam is Isabel, als consultant ben ik scherp op efficiëntie en kwaliteit. Complexe opdrachten in de zorg, dat is waar ik mijn voldoening uit haal en hierbij staat een tevreden klant altijd voorop!

Isabel Kramer

Consultant

Carolien Herraets

Mijn naam is Carolien. Ik ben resultaat- en doelgericht met een sterke ‘can do’ mentaliteit. Ik denk in oplossingen en ga graag, samen met de klant, complexe uitdagingen aan om zo werkprocessen te optimaliseren.

Carolien Herraets

Consultant

Anouk Albers

Mijn naam is Anouk. Ik zie een grote uitdaging in het samenbrengen van het werkproces met het financiële zorgadministratieve proces. Met mijn positieve en enthousiaste houding probeer ik een frisse blik te werpen op de vaste denkpatronen.

Anouk Albers

Consultant

Jordi Dekker

Mijn naam is Jordi Dekker en met mijn kennis op het gebied van zorgregistratieprocessen en de DBC-systematiek help ik de klant graag verder. Ik ben gedreven en resultaatgericht, sterk op de inhoud en ik kan goed de rust bewaren. Mijn doel is om de klant te ontzorgen zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun kerntaken.

Jordi Dekker

Consultant

Marlot van 't Hof

Mijn naam is Marlot en ik haal mijn energie uit het omzetten van een gedegen plan in acties en resultaten. Met mijn enthousiasme, betrokkenheid en gedrevenheid probeer ik de beste uitkomst te behalen en mens en organisatie met elkaar te verbinden.

Marlot van 't Hof

Consultant

Lotte van der Hout

Mijn naam is Lotte en ik vind het leuk om ingewikkelde problemen of vraagstukken, in het uitdagende werkveld van de gezondheidszorg, concreet en praktisch te maken. Om zo de opdrachtgever verder te kunnen helpen en resultaat te boeken.

Lotte van der Hout

Consultant

Tim Twigt

Mijn naam is Tim en mijn kracht is niet alleen wat ik adviseer, maar ook hoe ik dat doe, namelijk betrokken en positief.

Tim Twigt

Consultant

Yvon Heijmans

Mijn naam is Yvon. Binnen Careffect richt ik mij op de registratie van add-on geneesmiddelen en het zelfonderzoek. Ik zie het als een uitdaging om wet- en regelgeving te vertalen naar het zorgproces.

Yvon Heijmans

Consultant

Michael van Ham

Mijn naam is Michael. Ik ben geïnteresseerd in het verbeteren van kwaliteit in de zorg en de steeds veranderende wet- en regelgeving daarbinnen. Mensen omschrijven mij als nauwkeurig, leergierig en enthousiast.

Michael van Ham

Consultant

Ralf van den Ouweland

Als consultant is het mijn missie om bedrijfsprocessen binnen zorginstellingen te verbeteren. Voor mij betekent dit meetbaar betere uitkomsten van het proces en een voelbaar beter verloop van het proces.

Ralf van den Ouweland

Consultant

Renske Veldhuizen

Mijn naam is Renske, het bieden van ondersteuning en frisse inzichten in de complexe zorgsystematiek is waar ik enthousiast van word. Ik benader zorgvraagstukken met een onafhankelijke blik, waarbij de kwaliteit van zorg prioriteit verschaft.

Renske Veldhuizen

Consultant

Lisette van Genderen

Mijn naam is Lisette en als consultant ben ik enthousiast, analytisch scherp en betrokken. Het beste halen uit wat organisaties en zorgprofessionals willen geeft mij energie!

Lisette van Genderen

Consultant

Christel Geerts

Mijn naam is Christel. Waar er geen kant-en-klare oplossing is voor de huidige vraagstukken in de zorg, kan ik met een frisse blik en kennis zorgdragen voor het efficiënt inrichten van zorgprocessen.

Christel Geerts

Consultant

Nena van Koolwijk

Aangenaam! Naast consultancy houd ik me bezig met de DBC e-learning. Wat ik meeneem naar uw organisatie is veel energie en een kritische blik. Mijn motto is: geen probleem zonder oplossing!

Nena van Koolwijk

Consultant / Accountmanager

Luc Hoeben

Met open en eerlijkheid streven naar efficiëntie in de zorg is voor mij de norm. Het optimale doel is het simplificeren van processen zodat er meer tijd is voor datgene waar het om draait.

Luc Hoeben

Consultant

Anniek Akerboom

Ik ben Anniek en als consultant draag ik met enthousiasme een steentje bij aan het optimaliseren van werkprocessen in zorginstellingen. Mijn ultieme doel is om meer creatieve en innovatieve oplossingen in de zorg te bewerkstelligen.

Anniek Akerboom

Consultant

Laura Agterberg

Mijn naam is Laura. Een spilfiguur zijn in deze dynamische omgeving en adviesprojecten tot een goed einde brengen geeft mij energie. Zo kunnen zorgprofessionals zich richten op waar het in de zorg écht om draait: de patiënt.

Laura Agterberg

Consultant

Mirjam Bos

Mijn naam is Mirjam en als Office Manager ondersteun ik het management, houd ik mij bezig met de (financiële) administratie en verricht ik diverse HR werkzaamheden.

Mirjam Bos

Office Manager

Jij?

Kom jij ons team versterken? Kijk snel bij onze vacatures.

Jij?

Consultant

Enkele opdrachtgevers

Sint Franciscus Vlietland Groep
UMC Utrecht
Groene Hart Ziekenhuis
Waterland Ziekenhuis
VUmc
Erasmus MC

Contactgegevens

088 600 1100
info@careffect.nl
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht